Disclaimer

De informatie op, en overige inhoud op de website van meubelmakerij Popke Postma, wordt de bezoeker van de website uitsluitend voor informatieve doeleinden aangeboden.

De door meubelmakerij Popke Postma op de website aangeboden informatie is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid geplaatst. meubelmakerij Popke Postma besteedt de grootst mogelijke zorg aan de samenstelling van de site, desondanks is het mogelijk dat de informatie onvolledig, niet actueel en/of onjuist is. Aan informatie en inhoud van de meubelmakerij Popke Postma website kunnen geen rechten, aanspraken, toezeggingen of garanties worden ontleend.

meubelmakerij Popke Postma aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade ten gevolge van storingen, onderbrekingen of vertragingen in het verstrekken van informatie, noch voor enige schade die voortvloeit uit handelingen verricht naar de op de meubelmakerij Popke Postma website verstrekte informatie. Enkel de websitebezoeker is verantwoordelijk voor zijn gebruik van de op de meubelmakerij Popke Postma website beschikbare informatie.